Billeder 2006 - Husflidsweekend

Billeder og indtryk fra Husflidsweekeden for hele familien. 

Den 10. 11. og 12. februar 2006.

På Rovvig Efterskole. 

Husflidsweekenden arrangeres af Anna -Kirstine Lyndrup, Viborg under Midtjysk Husflidskreds. Husflidsfamilieweekenden bød på "Vi mødes på tværs af generationer og er sammen om at arbejde med forskellige husflidsaktiviteter. Det er ikke et kursus , men et samvær med mulighed for at arbejde med husflidsfag under vejledning af dygtige igangsættere".

Under et besøg søndag eftermiddag på Rovvig Efterskole, hvor husflidsweekenden var flyttet til, efter at Taarup Ungdomsskole var lukket, mødte man 89 glade og tilfredse deltagere (heraf 27 børn), der kunne afslutte familieweekenden på den gode måde hvor man arbejder sammen om noget og kommer hjem med et udbytte. Udover arbejdet havde weekenden også væren en oplevelse med smag for god mad og familiehygge.

Alle elleve igangsættere havde hver et speciale, som var rammen om, hvad der kunne arbejdes med på værkstederne. Nogle kom hjem med erfaring med forberedelse til at få fisk på krogen med fluebinding men også for at lave smykker af de farvestrålende fjer, som bindes til en krog af sølv og hægtes i øret eller hænges om halsen. Pilefletterne var ude og høste pil til at flette af. Fik de ikke flettet en kurv, fik de måske et par grene og opskriften på pilesnaps. Nogle var igang med håndsmedede ting, andre med kurve flettet af tilbuds-reklamer, nogle skar i træ eller formede ting af birkebark. For slet ikke at snakke om sølvgruppen, der lavede smykker og flere andre aktiviteter.

Anna-Kirstine har besluttet, at der skal holdes familie-husflidsweekend igen næste år. Tilmelding først fra torsdag den 11. januar 2007.

 Foto: Anna-kirstine Lyndrup


Billeder fra 2006 

 
FC HJørring

Side fra Net For Dig